Шановні журналісти!
Ми цінуємо увагу, яку Ви приділяєте нашому підприємству, тому завжди раді до співпраці.
Для зручності у роботі ми пропонуємо наступний порядок взаємодії.
Зверніться до Служби підготовки до публікації з питань науково-виробничої діяльності та повідомте про свій запит.
На вказану електронну адресу чи факс надішліть запит на офіційному бланку. Зразок
Запит необхідно надсилати за декілька днів до проведення зйомок. Зйомки «сьогодні на сьогодні» не можливі.
На наступний день Ви отримаєте відповідь на запит та докладну інформацію, де і коли відбудеться зйомка.
МИ У ЗМІ
- Вкусное и ароматное за 14 гривен. Почему дешевое белорусское масло небезопасное.
- Угроза из тюбика. Почему не все зубные пасты одинаково полезны?
- Формула сыра. Какие сыры нельзя есть.
- Масло не масляное. Какие растительные жиры и химию добавляют вместо молока.
- Вкуснятина или яд? Из чего делают украинское мороженое?
- Вареники и пельмени с сюрпризом: что в них вместо мяса.
- Утолить жажду и остаться живым. Что добавляют в воду и безопасна ли она?
- Импорт второго сорта. Чем подменяют оливковое масло и зачем красят мандарины?
- Вся правда о составе колбасных изделий.
- Контролер. Випуск 30. Газові війни.
- Споживач має право – 20 лютого (43.38 хв.)
- Споживач має право – повний випуск від 13 березня (23.52 хв.)
- Споживач має право – повний випуск від 5 червня (43.16 хв.)
- «Головна тема»: розслідування в аптеці, інтернет-шахраї, експертиза солодощів (43.02 хв.)