Выберите язык

21 лютого 2019 року на базі ДП «УКРМЕТРТЕСТСТАНДАРТ» відбувся семінар для центрів стандартизації України на тему: «Новини законодавства та актуальні питання. Інформація щодо маркування харчової продукції згідно з новим законодавством. Технічні умови України. Метрологічні вимоги до фасованих продуктів».

У ході семінару було розглянуто наступні питання:

  • Закон України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів». На що слід звертати увагу при нанесенні інформації про продукт на маркування. Відмінності та доповнення до чинних вимог;  
  • Закон України «Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров’я та благополуччя тварин»;
  • Закон України «Про стандартизацію»: приведення національної системи стандартизації у відповідність до міжнародної та європейської практики;
  • Поставлення продукції на виробництво. Плюси проведення такої роботи на підприємстві;
  • Технічні умови України. Необхідність їх застосування на сучасному виробництві;
  • Метрологічні вимоги до фасованих продуктів.
З доповідями виступили провідні фахівці ДП «УКРМЕТРТЕСТСТАНДАРТ»: Бесараб Т.В., Кузьменко Л.О., Крицька Є.М., Ціпоренко С.В.
 
DSC1908n
DSC1943n
DSC1915n
DSC1934n
DSC1930n